Toimitus

Arvostamme asiakassuosiasi ja pyrimme varmistamaan, että jokainen tilaus lähetetään täydelliseksi, ajoissa ja pakattu huolellisesti ja tarkasti *. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hyväksymme kaikki tärkeimmät luotto- ja maksukortit, kuten American Express, Visa, Mastercard ja Maestro. Paypal on myös saatavilla.

Kassalla osoitteiden kaappaustekniikka tunnistaa automaattisesti osoitteen Suomessa. Aloita kirjoittaminen ja osoite tulee näkyviin. Tarjotaan täysi valikoima toimitusvaihtoehtoja ja napsautetaan ja kerätään palvelu.

Toimitusaika Suomeen on kolme arkipäivää. Vakiokuljetus € 9,99 ** kaikissa tilauksissa alle & euro 50 ***. Ilmainen tilaus yli 50 euron tilauksista.

Ilmainen toimitus yli 50 euron tilauksille ja 50 euroa Suomeen.

Palautukset sallitaan meidän vakiolomakkeidemme mukaisesti & amp; olosuhteissa.

 

 

 

* Suurten irtotavaramäärien, kuten hiusten tai kuitujen, toimitukseen voidaan tehdä lisämaksu tilauksen tekemisestä. Sinua tullaan ottamaan yhteyttä sijaintisi perusteella tarkistettuun hintaan. Sinulla on sitten mahdollisuus valita hyvitys tai jatkaa. Tämä vaikuttaa alle 1 prosenttiin tilauksista.

** Vaihtokurssin vaihteluiden seurauksena kiinteän merenkulun kurssilla saattaa olla hyvin vähän vaihteluita muutamasta sentistä.

*** Mainittu postimaksu on asiakkaan maksama hinta (maksuton toimitustarjous). Todelliset postikulut voivat olla hieman korkeampia tai pienempiä kuin maksettu hinta. Jos se on korkeampi, asiakkaalta ei peritä lisämaksuja. Jos alhaisempi, maksujen palautusta ei ole saatavissa ja se tulee myötävaikuttamaan pakkauskustannuksiin.